Douwe van der Wier
Mob. 06-15098340
info@vanderwiertuinklussen.nl

Tuinontwerp

Gespecialiseerd in tuinontwerp is hoveniersbedrijf vander Wier Tuinklussen. Vaak is het lastig om zelf te bepalen hoe uw tuin eruit moet komen te zien. De juiste indeling van beplanting, bestrating, gras en accessoires is van groot belang en afhankelijk van de grootte en de vorm van uw tuin.

Een passend tuinontwerp voor de tuin van uw wensen

vander Wier Tuinklussen kan u van dienst zijn met het maken van een passend tuinontwerp. Hierbij houden we volledig rekening met uw wensen en de vereisten van uw tuin. In een voorafgaand gesprek worden uw wensen met betrekking tot de inrichting en het gebruik van uw tuin besproken. Bij tuinontwerp realiseren we een passend beplantingsplan, voor een goede en mooie opbouw van planten. Hierbij wordt er rekening gehouden met de verschillende kleuren en bloeitijden, voor een optimale en mooie uitstraling van uw tuin.

Ervaring en kennis op gebied van ontwerp van tuinen

Als hovenier in Marum beschikken we over deskundige kennis op gebied van tuinontwerp. Werkzaam voor particulieren en bedrijven zijn we ervaren in het ontwerpen van zowel kleine stadstuinen als grote projecttuinen. Met betrekking tot bodembedekking, beplanting en accessoires kunt u ons van begin tot eind inschakelen voor ontwerp, realisatie en onderhoud van uw tuin.

offerte

Bel mij terug