Douwe van der Wier
Mob. 06-15098340
info@vanderwiertuinklussen.nl

Minigrondwerken

vander Wier Tuinklussen is gespecialiseerd in de uitvoering van minigrondwerken. Zo kunnen wij in kleine tuinen van dienst zijn met onder andere grondwerk, sloopwerkzaamheden en rooiwerkzaamheden. Wij brengen onze werkzaamheden voor minigrondwerkzaamheden snel en vakkundig tot een goed einde. Gevestigd in Marum kunnen we vele klanten van dienst zijn met minigrondwerken in Friesland, Groningen en Drenthe.

Minigrondwerken voor alle werkzaamheden in een kleine tuin

Wij beschikken over een minikraan waarmee op passende wijze minigrondwerk wordt gerealiseerd. Bij nieuwbouw, aanbouw en verbouwingen kunnen wij met vakmanschap grondwerken uitvoeren. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het rooien en zagen van bomen, uw tuin omspitten en het leggen van graszoden.

Minigrondwerken in de 3 noordelijke provincies door vander Wier Tuinklussen te Marum

Minigrondwerken bieden de oplossing voor kleine tuinen waarbij het 'normale' formaat van materiaal te groot is. Met onze eigen minikraan bieden we een passend alternatief dat bovendien betaalbaar is. Met onze kennis, ervaring en passend materiaal voor minigrondwerken zijn we van dienst met vakkundige graafwerkzaamheden, bestrating en overige werkzaamheden voor de aanleg van uw tuin.

offerte

Bel mij terug