Douwe van der Wier
Mob. 06-15098340
info@vanderwiertuinklussen.nl

Tuinaanleg

Voor professionele aanleg van uw tuin, gaat u naar vander Wier Tuinklussen. Van graszaaien tot bestrating, van beplanting tot de realisatie van vijvers, als hoveniersbedrijf voeren we tuinaanleg met kwaliteit uit. Ons doel bij tuinaanleg is het realiseren van een sfeervolle tuin zoals u die voor ogen heeft. Hierbij is en blijft nauw contact met de klant belangrijk voor een optimaal resultaat.

Tuinaanleg van begin tot eind door vander Wier Tuinklussen

Tuinaanleg is geen eenvoudige klus, waardoor vele mensen ervoor kiezen om een hoveniersbedrijf in te schakelen voor het vakkundig aanleggen van de tuin. vander Wier Tuinklussen houdt bij tuinaanleg rekening met het tuinontwerp, bodemgesteldheid en het plan voor beplanting. Afhankelijk van de benodigde werkzaamheden en het formaat van uw tuin, worden materiaal en werkwijze hierop afgestemd. Met onze kennis over bodemwerk, timmerwerk, beplanting en bestrating kunnen we tuinaanleg van begin tot eind voor u uitvoeren.

vander Wier Tuinklussen ook gespecialiseerd in minigrondwerken

vander Wier Tuinklussen is bij tuinaanleg ook gespecialiseerd in minigrondwerken. Hiermee zijn we uw partner voor grondwerkzaamheden in kleine, lastig bewerkbare tuinen. Met minigrondwerken zijn we werkzaam bij het omspitten van grond, rooien van plantsoenen of sleuven graven voor afwatering. Alle graafwerkzaamheden worden nauwkeurig uitgevoerd met behulp van onze minikraan.

offerte

Bel mij terug