Douwe van der Wier
Mob. 06-15098340
info@vanderwiertuinklussen.nl

Tuinonderhoud Drachten

U kunt Van der Wier Tuinklussen inschakelen voor professioneel tuinonderhoud Drachten. Als ervaren hoveniersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in tuinadvies, tuinontwerp, tuinaanleg en de uitvoering van onderhoud. Wij bieden een passende aanpak bij het onderhoud van zowel kleine tuinen als grote projecttuinen. In goed overleg worden de wensen voor tuinonderhoud Drachten besproken voor een blijvend mooie sfeer in uw tuin.

Kwaliteit tuinonderhoud Drachten naar de wensen van de klant

Wij voeren tuinonderhoud Drachten uit bij zowel particuliere als zakelijke klanten. Tuinonderhoud Drachten wordt uitgevoerd in goed overleg waarmee een aanpak wordt gerealiseerd die past bij uw wensen en de vereisten van uw tuin. Om uw tuin in goede conditie te houden, is kwaliteit tuinonderhoud Drachten belangrijk. Deskundige bodemverzorging en plantverzorging is belangrijk om een mooie uitstraling van de tuin te waarborgen. Wij kunnen bij tuinonderhoud Drachten onder andere van dienst zijn met:

  • Grasmaaien
  • Gazonverzorging
  • Snoeiwerkzaamheden
  • Plantverzorging
  • Vijveronderhoud
  • Bodemonderhoud
  • Verwijdering van groene aanslag

Passende aanpak bij tuinonderhoud Drachten door kwaliteit hoveniersbedrijf

Bij tuinonderhoud Drachten kunt u hoveniersbedrijf Van der Wier Tuinklussen inschakelen voor een eenmalig grote onderhoudsbeurt van uw tuin, maar u kunt ons ook inschakelen voor periodiek tuinonderhoud Drachten. Hierbij voeren we regelmatig onderhoud uit waardoor de klant het gehele jaar kan genieten van een mooi onderhouden tuin waarbij de optimale groei van bloemen en planten is gewaarborgd. Gespecialiseerd in minigrondwerken bieden we tevens een professionele aanpak bij kwaliteit onderhoud in kleine tuinen. Voor een deskundige aanpak bij tuinonderhoud Drachten is Van der Wier Tuinklussen het hoveniersbedrijf dat u zoekt.

offerte

Bel mij terug