Douwe van der Wier
Mob. 06-15098340
info@vanderwiertuinklussen.nl

Tuinaanleg Drachten

Voor kwaliteit tuinaanleg Drachten is Van der Wier Tuinklussen het hoveniersbedrijf dat u zoekt. Het aanleggen van tuinen is geen eenvoudige klus. Om deze reden schakelen veel mensen een hoveniersbedrijf in, zodat de aanleg van de tuin op een professionele manier wordt gerealiseerd. Onze vakmensen bieden een deskundige aanpak bij tuinaanleg Drachten waarbij uw wensen, het ontwerp, de bodemgesteldheid en het beplantingsplan centraal staan.

Professionele tuinaanleg Drachten door Van der Wier Tuinklussen

Door onze uitgebreide kennis en ervaring omtrent het aanleggen van tuinen, bieden wij een professionele aanpak bij tuinaanleg Drachten. Hierbij maken we gebruik van passend kwaliteit gereedschap voor een optimaal resultaat. Ons doel bij tuinaanleg Drachten is het realiseren van een sfeervolle tuin zoals u die voor ogen heeft. Daarbij kunnen we alle werkzaamheden voor u uitvoeren, zoals:

  • Graafwerkzaamheden
  • Realisatie van afwatering
  • Graszaaien of graszoden leggen
  • Beplanting
  • Aanleggen van sierbestrating
  • Plaatsen van schuttingen
  • Timmerwerk

Ook grondwerken bij tuinaanleg Drachten voor aanleg van kleine tuinen

Afhankelijk van het formaat, de vorm van uw tuin en de benodigde werkzaamheden, worden materiaal en werkwijze voor tuinaanleg Drachten op elkaar afgestemd. Bovendien zijn we gespecialiseerd in minigrondwerken, waarmee we ons onderscheiden van andere hoveniersbedrijven. Met deze specialisatie kunt u ons inschakelen voor een passende oplossing voor tuinaanleg Drachten bij kleine, lastig bewerkbare tuinen. Hoveniersbedrijf Van der Wier Tuinklussen kan tuinaanleg Drachten van begin tot eind voor u uitvoeren. Tijdens tuinaanleg Drachten blijft contact met de klant belangrijk voor een optimaal goed resultaat.

offerte

Bel mij terug