Douwe van der Wier
Mob. 06-15098340
info@vanderwiertuinklussen.nl

Hovenier Ureterp

Voor een ervaren hovenier Ureterp gaat u naar Van der Wier Tuinklussen. Met ruime ervaring en expertise in alle soorten tuinwerkzaamheden, kan dit bedrijf u op passende manier helpen bij het realiseren van een prachtige tuin. Voor een optimale uitstraling van uw tuin waar u volop van kunt genieten, kunt u ons als hovenier Ureterp inschakelen voor:

  • Tuinadvies
  • Tuinontwerp
  • Tuinaanleg
  • Tuinonderhoud   
  • Minigrondwerken

Deskundige hovenier Ureterp gespecialiseerd in minigrondwerken

Tevens gespecialiseerd in minigrondwerken, onderscheidt Van der Wier Tuinklussen zich van andere hoveniersbedrijven. Met de uitgebreide kennis, ervaring en kwaliteit materiaal bieden wij als hovenier Ureterp een passende aanpak bij zowel grote tuinen als kleine, lastig bewerkbare tuinen. Om wat voor tuin het ook gaat, onze aanpak wordt afgestemd op de vereisten van de tuin en uw wensen. Of het nu gaat om beplanting, graszaaien, sierbestrating, afwatering of snoeiwerk: wij bieden een deskundige aanpak als hovenier Ureterp.

Van der Wier Tuinklussen als hovenier Ureterp voor aanleg en onderhoud

Van begin tot eind kunnen wij als hovenier Ureterp van dienst zijn bij de realisatie en onderhoud van uw tuin. U kunt ons inschakelen voor het maken van een tuinontwerp bijpassend aan de vorm en het formaat van uw tuin en de uitstraling van uw huis. Onze vakmensen kunnen de tuin op vakkundige wijze voor u aanleggen en indien gewenst kunnen we benodigd periodiek onderhoud voor u uitvoeren. Voor een vakkundige hovenier Ureterp is Van der Wier Tuinklussen u graag van dienst.

offerte

Bel mij terug