Douwe van der Wier
Mob. 06-15098340
info@vanderwiertuinklussen.nl

Hovenier Marum

Ervaren hovenier Marum is Van der Wier Tuinklussen. Als deskundig hoveniersbedrijf voeren we hovenierswerk uit voor zowel particulieren als bedrijven. Ongeacht het formaat en het ontwerp van uw tuin, bieden we een passende aanpak om een optimale uitstraling van uw tuin te realiseren. Van advies tot ontwerp, van aanleg tot onderhoud, we zijn als hovenier Marum u graag op uitstekende wijze van dienst.

Ervaren hovenier Marum voor een sfeervolle tuin

Een sfeervolle tuin is van grote meerwaarde. Of u het nu gaat om een kleine stadstuin of een grote, landelijke tuin; als hovenier Marum realiseren we een optimale sfeer in uw tuin, waar u het gehele jaar door van kunt genieten. Van begin tot eind kunnen we van dienst zijn met diverse werkzaamheden van uw tuin. Onze vakmensen beschikken over de kennis en het materiaal voor een passende aanpak bij onder andere sierbestrating of vijveronderhoud, bij plantverzorging of snoeiwerk. U kunt hoveniersbedrijf Van der Wier Tuinklussen als hovenier Marum inschakelen voor:

  • Tuinadvies
  • Tuinontwerp
  • Tuinaanleg
  • Tuinonderhoud
  • Minigrondwerken

Deskundige hovenier Marum voor kleine en grote tuinen

Als hovenier Marum zijn we gespecialiseerd in het uitvoeren van minigrondwerken, waarmee we ons onderscheiden van andere hoveniersbedrijven. Door deze specialisatie kunt u ons inschakelen voor kleine, lastig bewerkbare tuinen. Met behulp van onze minikraan en ander professioneel materiaal voor aanleg en onderhoud, bieden wij de oplossing voor minigrondwerken. Ongeacht de vorm en het formaat van de tuin, garanderen we de juiste aanpak voor een goed resultaat. Voor een professionele hovenier Marum gaat u naar hoveniersbedrijf Van der Wier Tuinklussen.

offerte

Bel mij terug