Douwe van der Wier
Mob. 06-15098340
info@vanderwiertuinklussen.nl

Hovenier Drachten

Wanneer u op zoek bent naar een vakkundige hovenier Drachten, is Van der Wier Tuinklussen de partner die u zoekt. Met ervaring in alle hovenierswerkzaamheden en kennis over de laatste ontwikkelingen op gebied van tuinwerk, zijn wij als hovenier Drachten diverse particuliere en zakelijke klanten van dienst bij de realisatie van sfeervolle en mooie tuinen.

Voor een deskundige hovenier Drachten gaat u naar Van der Wier Tuinklussen

Als hovenier Drachten zijn we gespecialiseerd in tuinadvies, tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Onze verschillende vakmensen beschikken over de kennis en ervaring in verschillende specialisaties voor realisatie en kwaliteit onderhoud voor een sfeervolle tuin.

  • Tuinadvies: Waar u ook vragen over heeft, u kunt bij ons terecht voor tuinadvies met betrekking tot ontwerp, aanleg, onderhoud en verzorging.
  • Tuinontwerp: Met deskundigheid in tuinontwerp realiseren wij als hovenier Drachten een ontwerp bijpassend aan uw wensen en stijl voor een optimale uitstraling van uw tuin.
  • Tuinaanleg: Met kwaliteit materiaal wordt tuinaanleg gerealiseerd voor alle soorten tuinen. Tevens zijn we gespecialiseerd in minigrondwerken waarmee we kleine, lastige tuinen voor u kunnen aanleggen.
  • Tuinonderhoud: In alle seizoenen van het jaar is tuinonderhoud van belang voor de kwaliteit van uw tuin. Zo kunt u ons als hovenier Drachten inschakelen voor onder andere snoeiwerk, bodemverzorging, plantverzorging en vijveronderhoud

Uw hovenier Drachten voor de tuin van uw wensen

Waar u Van der Wier Tuinklussen als hovenier Drachten ook voor inschakelt, met een persoonlijke en deskundige aanpak creëren we een optimale uitstraling van uw tuin. In goed overleg worden de werkzaamheden uitgevoerd en ongeacht het formaat en de vorm van uw tuin, bieden onze vakmensen de juiste aanpak. Voor een klantgerichte aanpak bij realisatie of onderhoud van uw tuin, zijn wij als hovenier Drachten u graag van dienst.

offerte

Bel mij terug