Douwe van der Wier
Mob. 06-15098340
info@vanderwiertuinklussen.nl

Hovenier Bakkeveen

Voor een ervaren hovenier in Bakkeveen gaat u naar Van der Wier Tuinklussen. We hebben jarenlange ervaring in het vak en hebben hovenierswerk uitgevoerd voor zowel particulieren als bedrijven in Bakkeveen en omstreken.

Als bedrijf met passie voor tuinieren is Van der Wier Tuinklussen op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op gebied van tuinwerk. Wij beschikken over de juiste materialen en technieken, en de nodige creativiteit om van uw tuin een sfeervolle buitenruimte te maken waar u lekker kunt relaxen, tuinieren of spelen met de kinderen.

Uw wensen vormen de basis voor onze hovenier in Bakkeveen

Onze hovenier is pas tevreden als u dat bent. Wij willen de perfecte plek creëren voor u en uw familie. Uw wensen en ideeën zijn dan ook erg belangrijk voor ons. Voorafgaand aan de klus gaan we met u om tafel en bespreken we de mogelijkheden. Vervolgens stellen we een team van vakkundige hoveniers samen die de perfecte tuin creëren, ongeacht het formaat en ontwerp. Zij zijn gespecialiseerd in verschillende onderdelen zoals sierbestrating, vijveronderhoud, plantverzorging en snoeiwerk.

Van der Wier Tuinklussen voor een vakkundige hovenier in Bakkeveen

We zijn u graag tot dienst in het gehele proces. Zo kunt u onze hovenier in Bakkeveen inschakelen voor:

  • Tuinadvies
  • Tuinontwerp
  • Tuinaanleg
  • Tuinonderhoud

Minigrondwerken

Zoals u leest is Van der Wier Tuinklussen in Bakkeveen ook gespecialiseerd in het uitvoeren van minigrondwerken. Dankzij onze kennis en ervaring in deze kunnen we u tot dienst zijn als het gaat om kleine, lastig bewerkbare tuinen. We zijn van alle markten, of beter gezegd van alle tuinen thuis. Voor een ervaren en vakkundige hovenier in Bakkeveen gaat u naar Van der Wier Tuinklussen.

offerte

Bel mij terug